Het café

And Now for Something Completely Different

Zenzero (02/15/07 om 01:59:24):

Ik ben heel erg benieuwd naar de smaak van dit interessante gedistilleerd, aangezien ik tegen 'n goede uisge beatha, ook geen nee zeg.
Zou 't wat zijn ??

...

http://www.usheitdistillery.nl/content.php

 

Barski (02/15/07 om 07:06:44):

Ze produceren zeer beperkte hoeveelheden. Een collega van me heeft een fles en is zeer te spreken over de smaak en de zachtheid. Volgens hem is het een uitstekende Whisky van eigen (Friese) bodem. Ook in het buitenland is men er lovend over.

 

Zenzero (02/15/07 om 12:12:06):

Hey, bedankt.

In ieder geval, van wat ik er over heb horen zeggen, zal ik er naar alle waarschijnlijkheid voor naar friesland, moeten afreizen, om 'n fles te bemachtigen.

Z.

 

Helfrich (02/15/07 om 13:25:57):

Dat is inderdaad een uitstekend product. Die Aart van der Linde is trouwens een Limburger.

 

Zenzero (02/15/07 om 13:39:59):

Dat maakt 't allemaal nog 'ns extra bijzonder.
Ik had namelijk, zoiets ook wel verwacht vanuit Limburg, met uitzondering, van 'n nabij gelegen zee, maar met gezonde buitenlucht en zuiver bronwater, moet toch ook wel 'n whisky te vervaardigen zijn, dacht ik zo te denken, met mijn brabantse boeren verstand.

 

Het café